Wonderland Burlesque

 

 

Wonderland Burlesque and More is een sprankelende en betoverende reis door de wereld van burlesque, variété en alles daartussenin. Deze unieke en eclectische entertainmentgroep betovert en vermaakt het publiek met een mix van sensuele choreografieën, humor, muziek en een vleugje nostalgie.

 

Het werd opgericht door een getalenteerde groep artiesten met een gedeelde passie voor het herinterpreteren van klassieke burlesque en variété-acts voor de moderne tijd. Geïnspireerd door de glamour van de jaren 1920, de provocatie van burlesque en de veelzijdigheid van variété, creëerde de groep een unieke artistieke uitdrukking die de zintuigen prikkelt en het publiek meeneemt op een reis door de betoverende wereld van entertainment.

 

Elke voorstelling van Wonderland Burlesque and More is een onvergetelijke ervaring. De artiesten combineren verbluffende kostuums, verleidelijke dansbewegingen en komische intermezzo's om een wereld te creëren die zowel sensueel als vermakelijk is. De acts variëren van klassieke burlesque met een moderne twist tot adembenemende acrobatiek, hypnotiserende goocheltrucs en hartverwarmende zangoptredens. Het publiek wordt meegenomen op een reis door tijd en ruimte, waarbij elk optreden een nieuw avontuur is.

 

Wonderland Burlesque and More wordt aangedreven door een getalenteerd en gepassioneerd team van artiesten, choreografen, kostuumontwerpers en regisseurs. Elk lid draagt bij aan de unieke esthetiek en sfeer van de groep, waardoor elke voorstelling een meeslepende en magische ervaring wordt.

 

Dus stap binnen in de betoverende wereld van Wonderland Burlesque and More en laat je meeslepen door de glamour en de magie van burlesque en variété. Hun optredens beloven een onvergetelijke reis vol verrassingen en vermaak voor iedereen die de wonderbaarlijke wereld van het variété betreedt.