Meagan Schoonbrood

Meagan Schoonbrood,

 

oorspronkelijk geboren in Maastricht onder de naam Michael Schoonbrood, is een opvallende Nederlandse travestie-entertainer, getalenteerde make-upartiest en een bekende persoonlijkheid in de wereld van reality-tv.

 

Haar opmerkelijke carrière begon in de bruisende clubscene van Amsterdam, waar ze al snel naam maakte met haar verbluffende transformaties en onmiskenbare podiumaanwezigheid. Megan werd in 2014 gekroond tot Miss Travestie Holland, wat haar de nodige erkenning en bekendheid opleverde. Deze prestigieuze titel was het begin van een buitengewone reis in de wereld van drag-performance.

 

Meagan Schoonbrood heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de meest bekroonde drag-performer van Nederland, met maar liefst 21 prestigieuze titels op haar naam. Haar optredens zijn een lust voor het oog en staan bekend om de indrukwekkende, volumineuze kapsels en het vakmanschap van haar make-up, waardoor ze een onvergetelijke indruk maakt bij het publiek.

Naast haar live optredens op diverse podia is Meagan ook een bekend gezicht op televisie. Ze heeft zowel als Michael als Megan deelgenomen aan het populaire reality-tv-programma "Utopia". Haar deelname bracht niet alleen haar veelzijdigheid als entertainer naar voren, maar liet ook zien dat ze een sterke persoonlijkheid heeft die in staat is om in verschillende situaties te schitteren.

 

Meagan's indrukwekkende carrière beslaat inmiddels meer dan 13 jaar, wat onlangs groots werd gevierd met een spectaculaire jubileumshow. Haar toewijding aan haar kunst, haar vermogen om grenzen te verleggen en haar bijdrage aan de Queer-gemeenschap hebben haar tot een ware icoon gemaakt in Nederland en ver daarbuiten. Haar impact als drag-performer, make-upartiest en realityster blijft groeien en inspireren velen in de wereld van entertainment en diversiteit.