Floor Bosman

FLOOR BOSMAN, SOPRAAN

Floor wordt geboren op 7 oktober 2002.  Vanaf haar 13e heeft ze zangles, onder meer van plaatsgenoot en operazangeres Janine Kitzen. In 2016 doet ze mee aan het Prinses Christina Concours. Na de Havo kiest ze voor de opleiding HBO Verpleegkunde. Zij is sociaal en maatschappelijk erg geïnteresseerd en actief. Hierdoor verkiest ze, mede door de coronacrisis in 2020, een opleiding in de zorg boven het conservatorium.

Waarom ik zo’n passie heb voor muziek.

 

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij volledig gek van is. Waar hij of zij van houdt en niet kan missen. 

Misschien is dat voor de ene sport, voor de andere een reep chocolade. Maar voor mij is dat muziek. Bij mij gaat het veel verder dan enkel en alleen maar houden van of graag hebben, het is mijn alles. Het is mijn passie.

 

MUZIEK ALS UITLAATKLEP

Muziek heeft vele doeleinden. Voor sommigen werkt het therapeutisch, voor anderen is het alleen om een sfeer te creëren. Voor de ene is het een afleiding op de bus of trein, voor de andere is het een manier om te ontspannen na een drukke werkdag. Voor mij is het ook al deze dingen, maar ook als uitlaatklep. Een echte egoboost!

Ongeacht hoe ik me voel, muziek is altijd een soort van soulmate.,als iemand (of iets) die me begrijpt en me steunt in wat voor gemoedstoestand ik me ook bevind. Of ik nu in een blije, romantische of vrolijke bui ben, muziek werkt altijd.